Политика | Вознесенск, 3 Сентября, 2019

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вознесенської міської ради

Свежие новости: Відбулося  чергове  засідання виконавчого комітету Вознесенської міської ради

30 серпня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вознесенської міської ради. На засіданні були присутні 10 з 18 членів виконкому. Було розглянуто ряд важливих для громади і її мешканців питань, а саме:

- Про організацію харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році

- Про нагородження мешканців м. Вознесенська з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту

- Про нагородження мешканців м. Вознесенська до Дня підприємця

- Про встановлення піклування над дитиною-сиротою ПІБ, ___ р. н.

- Про надання дозволу ОСОБІ на дарування частини будинку, належного на праві спільної сумісної власності, право користування якою має неповнолітня ПІБ, ___ р. н.

- Про надання дозволу ОСОБІ на укладання договорів купівлі-продажу та дарування від імені та на ім’я малолітнього сина ПІБ, ___ р. н.

- Про надання дозволів ОСОБІ на дарування 2/3 частки квартири неповнолітньому сину ПІБ, ___ р. н., та ОСОБІ, ОСОБІ надати згоду неповнолітньому сину на укладання та підписання договорів дарування

- Про надання дозволу ОСОБІ на дарування будинку та прилеглої земельної ділянки, право користування якими має малолітня ПІБ, ___ р. н.

- Про надання дозволу ОСОБІ на продаж частини квартири, належної на праві спільної сумісної власності, право користування якою має малолітня ПІБ, ___ р. н.

- Про надання дозволу ОСОБІ на дарування 3/8 частки квартири, право користування якими має неповнолітня донька ПІБ, ___ р. н.

- Про надання дозволу ОСОБІ на прийняття в дар 3/8 частки квартири, право користування якою мають малолітні діти: ПІБ, ___ р. н., ПІБ, ___ р. н.

- Про взяття на квартирний облік ОСОБИ

- Про взяття на квартирний облік сім’ї ОСОБИ

- Про дозвіл на поселення та реєстрацію ОСОБИ у житлі територіальної громади

- Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна, що належить на праві приватної власності ПІБ

- Про внесення змін до Положення про комісію з питань захисту прав дитини

- Про відновлення освітнього процесу в будівлі Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 Вознесенської міської ради Миколаївської області по вул. Сухомлинського, 8 в м. Вознесенськ

- Про затвердження рішень комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Виконавчому комітеті Вознесенської міської ради

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости