Политика | Южноукраинск, 10 Февраля, 2020

Відбулось засідання координаційної ради з охорони здоров'я в місті Южноукраїнську

Свежие новости: Відбулось засідання координаційної ради з охорони здоров'я в місті Южноукраїнську

7 лютого в приміщені департаменту соціальних питань та охорони здоров`я Южноукраїнської міської ради відбулось засідання координаційної ради з охорони здоров`я в місті Южноукраїнську за участю департаменту департаменту соціальних питань та охорони здоров`я Южноукраїнської міської ради, представників лікувальних закладів міста, відповідних виконавчих органів Южноукраїнської міської ради та громадскості. В ході засідання обговорювались наступні питання:

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

1. Про заходи щодо недопущення занесення і поширення на території України випадків захворювань, спричинених новим короно вірусом, виявленим у місті Ухань (провінція Хубей, Китай)

2. Про забезпеченість та потребу у коштах на лікування хворих на цукровий діабет препаратами інсуліну

3. Стан виконання рекомендацій Южноукраїнського міськрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗУ від 15.01.2020 №15/1-10 «Про результати проведених лабораторних досліджень за 2019 рік».

За результатами засідання складено протокол та надані відповідні доручення.

Джерело: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты