Политика | Южноукраинск, 19 Мая, 2018

Відбулось засідання колегії

Свежие новости: Відбулось засідання колегії

18 травня 2018 представники комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» прийняли участь у засіданні консультативно-дорадчого органу (колегії) при департаменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради.

На колегії було заслухано звіт про роботу за 2017 рік відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська».

Завідувач відділення Старченко Л.А. проінформувала присутніх, що відділення соціальної допомоги вдома працює у складі 1 завідувача відділення та 12 соціальних робітників, які задовольняють потребу у надомному обслуговуванні одиноких і самотньо проживаючих громадян похилого віку та осіб з інвалідністю м.Южноукраїнська. У відділенні соціальної допомоги вдома протягом звітного року обслужено 138 потребуючих допомоги одиноких і самотньо проживаючих громадянина похилого віку та осіб з інвалідністю, з них 20 особам – платно. 13 осіб звільнено від оплати за обслуговування за рішенням комісії з питань звільнення окремих категорій громадян від оплати за соціальне обслуговування.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты