Общество | Южноукраинск, 18 Июня, 2019

Відбулась зустріч з головами правлінь багатоквартирних будинків міста Южноукраїнська

Свежие новости: Відбулась зустріч з головами правлінь багатоквартирних будинків міста Южноукраїнська

14.06.2019 в сесійній залі виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулась зустріч проектного менеджера Проекту HOUSES, що фінансується Європейським Союзом Тімшиної С. та регіонального координатора ПРООН в Миколаївській області Гвоздь Т., менеджера проектів ГО «АЕР» Трандофіла С. з головами правлінь багатоквартирних будинків міста Южноукраїнська, представниками структурних підрозділів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, а також депутатами Южноукраїнської міської ради.

 В процесі зустрічі розглянуто нагальні питання створення та переваги ОСББ; набуття досвіду та напрацювання у сфері ОСББ шляхом пошуку та розробки можливих механізмів підтримки в рамках Проекту HOUSES, що фінансується Європейським Союзом, обміну досвідом і кращими практиками підтримки. Проектним менеджером Проекту HOUSES запропоновано головам правління ОСББ скласти перелік проблемних питань щодо роботи ОСББ для підготовки звернення до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України для надання роз’яснень. Менеджером проектів ГО «Агентство економічного розвитку» презентовано проект «Револьверний фонд як один із механізмів підтримки ОСББ».

По закінченню проведеної зустрічі головам ОСББ міста Южноукраїнська, які взяли участь та успішно завершили курс тренінгів з питань організації діяльності ОСББ, організаторами були вручені сертифікати від керівника програми ПРООН.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты