Политика | Южноукраинск, 2 Июля, 2021

Відбулась зустріч голів ОСББ з керівництвом міста та комунальних підприємств

Свежие новости: Відбулась зустріч голів ОСББ з керівництвом міста та комунальних підприємств

30 червня у Палаці культури «Енергетик» відбулась зустріч голів ОСББ з керівництвом міста та комунальних підприємств – мером Валерієм Онуфрієнко, його заступником Юрієм Сіроухом, начальником управління житлового-комунального господарства Южноукраїнської міськради Володимиром Божком та т.в.о. директора КП ЖЕО Олександром Салагором. В малій залі ПК «Енергетик» зібралося близько 50 людей.

Про це повідомляється на офіційному сайті м. Южноукраїнськ.

Актуальні питання обговорювали більше двох годин. Головне з них – територіальне. Потрібен чіткий план міста, де має бути вказано, яка територія обслуговується ОСББ, а яка – комунальними підприємствами, бо досі з цього приводу виникають непорозуміння. План має бути остаточно сформований до 1 жовтня поточного року. Друге, не менш важливе питання, - сухі дерева. Для видалення дрібного гілля у ОСББ вистачає власних сил, а от коли йдеться про великі дерева, що вище дев’ятиповерхівок, потрібно залучати спецтехніку, на яку не завжди та не у всіх є кошти. Як пояснив Юрій Сіроух, нещодавно з міського бюджету на умовах співфінансування у співвідношенні 90%-10% виділено 100 тисяч гривень на видалення сухостійних (аварійних) дерев.

Обговорювали також проблеми, що виникають під час списання с балансу КП ЖЕО будинків, судові справи між цим комунальним підприємством та ОСББ тощо.

Наступна зустріч у такому ж форматі має відбутися через декілька місяців.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости