Политика | Вознесенск, 16 Октября, 2018

Відбудеться ХХІХ сесія Вознесенської районної ради сьомого скликання

Свежие новости: Відбудеться ХХІХ сесія Вознесенської районної ради сьомого скликання

17 жовтня о 9.00 відбудеться ХХІХ сесія Вознесенської районної ради сьомого скликання.

Порядок денний:

  1. Про інформацію начальника Вознесенського ВП ГУНП України в Миколаївській області щодо стану боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результатів діяльності на території району.
  2. Про затвердження районної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Вознесенському районі на 2018-2020 роки.
  3. Про передачу окремо індивідуально визначеного майна Комунального некомерційного підприємства «Вознесенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Вознесенської районної ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Вознесенського району у власність територіальної громади міста Вознесенськ.
  4. Про затвердження районної Програми запобігання і лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2018-2020 роки.
  5. Про внесення змін до цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Вознесенського району на 2013-2017 роки та продовження терміну дії у 2019 році.
  6. Про надання згоди на передачу цілісних майнових комплексів закладів освіти та окремо індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Вознесенського району у власність територіальної громади міста Вознесенськ.
  7. Про надання згоди на передачу індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Вознесенського району у власність Територіальної громади міста Вознесенськ.
  8. Про надання згоди на передачу індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Вознесенського району (транспортного засобу) до комунальної власності Бузької сільської ради.
  9. Про участь Вознесенської районної ради в щорічному обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних утворень с.Білоусівка в межах території Дорошівської сільської ради (Дорошівська ОТГ) Вознесенського району Миколаївської області.

Різне.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты