Общество | Снигиревка, 12 Февраля, 2018

"Вічна пам‘ять про Вас у наших серцях», — Кормишкін про трагічно загиблого Володимира Лусту

Свежие новости:

Пам’ять про трагічно загиблого генерального директора групи компаній «ПАЕК» Володимира Лусту назавжди залишиться у серцях близьких. І хоча деякі народні обранці та держслужбовці, які зобов’язані колишньому віце-губернатору нинішніми досягненнями, не з’явилися, щоб провести в останню путь депутата, попрощатися з ним прийшло дуже багато людей. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова наглядової ради групи компаній «ПАЕК» Юрій Кормишкін.

“Сьогодні поховали… Найважче сказати прощавай, коли розум відмовляється вірити, що нової зустрічі вже не буде…
Багато сліз пролито, багато слів сказано, але все одно всі показали свої справжні обличчя… Я дуже вдячний усім, хто попри зайнятість знайшов час, щоб прийти і попрощатися з Володимиром Вікторовичем! Народним обранцям та депутатам обласної та міської рад, держслужбовцями різних рангів, колишнім керівникам Миколаївської області, колегам та колективу групи компаній ПАЕК… Я вірю, що це було щиро. Прикро, що у деяких нардепів, для яких в певний час він став по-батьківські наставником і допоміг стати тими, ким вони є, так і не знайшлось часу приїхати. Прикро, що дехто забув, що саме Вікторовичу зобов’язаний кріслом, яке нині обіймає, і чомусь без розуміння поставився до нашої втрати і не відпустив тих членів колективу, які пліч-о-пліч колись працювали з нашим другом, провести його в останню путь. Це життя, це різні цінності… Але людину визначають вчинки і те, який слід вона залишає після себе.
Всі ми прийшли в цей світ з лона матері, а йдемо з нього у лоно землі. І нехай життя не вічне, вічна пам‘ять про Вас у наших серцях. Спочивай з миром, мій друже…”, —  написав депутат Миколаївської обласної ради від політичної партії «Наш Край».

Нагадаємо, що вранці, 9 лютого, Володимир Луста загинув в ДТП на трасі Т-15-08 «Калинівка-Снігурівка-Березнегувате», біля села Партизанське, Вітовського району. Автомобіль депутата зіткнувся з «КамАЗом». В результаті аварії загинув Луста і його водій.

YouTube Video Preview
 
Иссточник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты