Общество | Вознесенск, 4 Ноября, 2019

Весела «Бібліотечна Диванія» в дитячій бібліотеці

Свежие новости: Весела «Бібліотечна Диванія» в дитячій бібліотеці

Діти, які відвідували дитячу бібліотеку під час осінніх канікул, ні однієї хвилини не пожалкували про це! Постійні відвідувачі, нові користувачі, яких привели друзі, зрозуміли, що в дитячій бібліотеці не буває сумно, яка б погода не була за вікном! Буває лише пізнавально, гамірно та цікаво!

Відвідувачі бібліотеки, а серед них і вихованці Вознесенського центру соціально-психологічної реабілітації, занурилися у світ сучасної зірки української дитячої літератури, Мензатюк Зірки Захаріївни, яка 21 жовтня відзначила 65-річницю з дня народження. Бібліотекар ознайомила дітлахів із біографією письменниці, і діти за допомогою відео ролика із цікавістю прослухали думки самої письменниці про сучасну літературу, про значення рідної мови для кожної нації. Книжка письменниці «Чарівні слова» показала, що вивчення граматики не тільки корисно, але й дуже цікаво. Після голосних читань уривку з цієї книги діти дізналися, що можна поєднати читання з переглядом мультфільмів, та за допомогою видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га» та актора Володимира Горянського зрозуміли, що казки бувають не тільки цікаві, а й «дуже-дуже смачні» і прослухали у його виконанні «Казку з Татом. «Зварю тобі борщику» Зірки Мензатюк. Натхненні прослуханим та побаченим, діти із задоволенням пограли в гру «Шифрувальники» та малювали героїв казки.

Цифра 65 не один раз звучала цього тижня в бібліотеці. Виявляється, всім відомий Незнайко став такого «поважного» віку! 65 років виповнилося роману-казці Носова М.М. «Пригоди Незнайка і його друзів». Незважаючи на це, пригоди Незнайка є цікавими і для сучасних дітей, які і читали вголос книжку і грали в гру «У колі друзів», де переживали всі пригоди, які траплялись на шляху до перемоги! Майстерня «Пані Осені» дала змогу проявити фантазію та виготовити цікаві поробки з природного матеріалу, якого багато навкруги. Але ж ніхто не відміняв комп’ютерні та настільні ігри! Змагання «Крута мережа», перемоги у шахах та шашках, ерудит-конкурси та вікторини, перегляд сучасних журналів для дітей та підлітків не залишають нікого байдужими! Тож запрошуємо всіх охочих і дітей, і їх батьків, весело та креативно проводити свій вільний час в дитячій бібліотеці КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости