Политика | 5 Октября, 2023

ВАКС арештував мера Сум з заставою в 3 мільйони гривень

Свежие новости: ВАКС арештував мера Сум з заставою в 3 мільйони гривень

Вищий антикорупційний суд України обрав міському голові Сум Олександру Лисенку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

За рішенням суду, Олександр Лисенко залишиться під вартою до 2 грудня 2023 із можливістю внесення застави у розмірі 3 мільйони гривень.

У разі внесення застави, його зобов‘язали прибувати за першою вимогою, не покидати місто Суми без дозволу, повідомляти прокурора про зміну місця проживання та заборонили спілкуватися з депутатами Сумської міськради. Засідання щодо арешту майна очільника Сум проведуть в іншу дату.

У коментарі кореспонденту Суспільного Олександр Лисенко сказав, що під час обшуків, у нього не було ніяких коштів.

- Неправомірної вигоди я не вимагав ні від кого. І сьогодні те, що слухалось у суді, аргументацію я свою надав. Мені кошти не пропонували і я їх не отримував. Цих грошей я не бачив, не отримував і поруч з ними не знаходився. З фото можна подумати, що я був поруч з тією машиною, де були гроші. Але це не відповідає дійсності, - заявив Лисенко.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты