Политика | Николаев, 24 Марта, 2018

Вадатурський про Закон «Про внутрішній водний транспорт»

Свежие новости: Вадатурський про Закон «Про внутрішній водний транспорт»

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Закон «Про внутрішній водний транспорт» має зробити річкові перевезення привабливими для бізнесу, а не остаточно знищити галузь!

Ми порахували, що в разі переведення 1-го мільйону тонн вантажів з доріг на річку, держава зможе заощаджувати близько 800-850 мільйонів гривень в рік на ремонті автошляхів. І це головна відповідь на питання – чи варто розвивати річкові перевезення в Україні! Потрібно не гнатися за миттєвим прибутком, а зробити все для того, щоб країна отримала економічний ефект від дієвої реформи.

Про це розповів у програмі Edward Solodovnik на Radio Hayat.

Як відомо, наразі існує два принципово різні законопроекти «Про ВВТ». Один з них - №2475а, що лобіює Мінінфраструктури, передбачає:

1. Створення державного підприємства-паразита, як чергової кормушки для ще одного апарату чиновників.

2. Введення річкового збору, тобто додаткового податкового обтяження для українських перевізників, які і без того не працюють на річці.

3. Надання безперешкодного допуску офшорного флоту на внутрішні водні шляхи України, що знищить навіть надію на відродження вітчизняного суднобудування.

Ми категорично ПРОТИ такого підходу. І будемо відстоювати національні інтереси, наполягаючи на прийнятті дійсно корисного законопроекту. Україні потрібні прості, зрозумілі правила «гри», а не схеми!

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты