Криминал | 13 Августа, 2023

В Запоріжжі СБУ та поліція затримали наркоторговців, які збували екстазі та метамфетамін

Свежие новости: В Запоріжжі СБУ та поліція затримали наркоторговців, які збували екстазі та метамфетамін

СБУ та Національна поліція викрили в Запорізькій області наркоторговців, які завозили в Україну екстазі під виглядом імпортних солодощів.

Про це повідомили в прес-центрі СБУ.

Затримали організатора та чотирьох активних учасників злочинного угруповання. Підозрювані налагодили оптові поставки екстазі з однієї із європейських країн для подальшого продажу. Протягом декількох місяців наркоділки «заробили» майже 30 мільйонів гривень.

Для контрабанди наркотиків іноземні спільники ховали «товар» серед побутових речей та солодощів, які потім посилками відправляли в Україну через поштові сервіси та перевізників. Отриману «продукцію» збували до різних регіонів нашої держави, використовуючи розгалужену мережу наркокур’єрів.

Крім того, наркоділки виготовляли «промислові» обсяги метамфетаміну. Для цього облаштували нарколабораторію в гаражі. За місяць вони виробляли до 5 кілограмів психотропу. Готовий «товар» вони виставляли на продаж через спеціалізовані інтернет-платформи. У затриманих вилучили велику суму готівки, зброю та боєприпаси, серед яких 4 пістолети з набоями і 19 бойових гранат.

Чотирьом фігурантам обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою, ще одного відправили під домашній арешт.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости