Общество | Южноукраинск, 13 Мая, 2017

В Южноукраїнську відбувся круглий стіл «Діалог з владою»

Свежие новости: В Южноукраїнську відбувся круглий стіл «Діалог з владою»

На передодні свят  Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, 12 травня поточного року Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено круглий стіл на тему: «Діалог з владою» за участю батьків-вихователів ДБСТ сімей В’юн та Арбуз, керівників суб’єктів соціальної роботи, посадових осіб та депутатів Южноукраїнської міської ради.

Зустріч із посадовцями відбулася у форматі відкритого діалогу. Віолета Миколаївна і  Марія Вікторівна охоче розповідали про життя своїх сімей, поділилися як і пройденими труднощами так і досягненнями дітей-вихованців. Доказами щоденної та плідної праці батьків-вихователів стали нагороди, медалі, грамоти юних вихованців, а також неперевершена виставка власноруч виконаних робіт дітей, які неодноразово приймали участь у міських та обласних святкових заходах, конкурсах, виставках та нагороджувалися грамотами та подарунками.

Батьки  - вихователі  отримали  слова   підтримки від першого заступника міського голови Ганни Мустяци, Людмили Дзюбенко,  Вадима Узунова.  Подякувавши батькам за любов до дітей, за терпіння у нелегкій щоденній справі, за життєву мудрість та знання, які вони передають дітям-вихованцям, Ганна Мустяца  вручила  батькам квіти та подарунки.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты