Политика | Южноукраинск, 20 Июня, 2018

В Южноукраїнську відбулося чергове засідання виконкому

Свежие новости: В Южноукраїнську відбулося чергове засідання виконкому

У середу, 20 червня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря міської ради Дзюбенко Л.П. У роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету, керівники департаментів, управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 13 питань. Членами виконавчого комітету було розглянуто та прийнято 13 рішень. Основними є такі рішення: «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 21.12.2016 № 310 «Про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Южноукраїнську», «Про встановлення режиму роботи магазину з продажу непродовольчих товарів «EVА» ТОВ «РУШ», розташованого на території міста Южноукраїнська», «Про скасування рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  від 17.05.2017 №142 «Про встановлення тарифів на транспортні послуги щодо перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування та спеціальних (дачних) маршрутах», «Про надання жилих приміщень», «Про взяття на квартирний облік», «Про затвердження списку дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування у ІI кварталі 2018 року», «Про затвердження списку дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування у ІII кварталі 2018 року», «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  від 20.12.2017 № 389 «Про затвердження Порядку використання коштів з міського бюджету на виконання міської комплексної Програми «Охорона здоров`я в місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням  Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 №771», «Про надання матеріальної допомоги».

Також, членами виконавчого комітету прийнято рішення «Про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди Дня Конституції України».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости