Политика | Южноукраинск, 3 Февраля, 2023

В Южноукраїнську КП ЖЕО розширює сферу діяльності

Свежие новости: В Южноукраїнську КП ЖЕО розширює сферу діяльності

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» сьогодні надає послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій Южноукраїнської міської громади. Нещодавно вперше за багато років підприємство суттєво оновило автопарк та обладнання.

Про це повідомляє виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради.

Йдеться про сміттєвози, трактор з відвалом для чистки снігу, каналопромивну машину, дорожню комбіновану машину з установкою для ямкового ремонту, екскаватор-навантажувач з додатковим обладнанням, піскорозкидач.

З новою технікою у комунальників з’явилася можливість значно розширити сферу діяльності, надавати населенню більш якісні послуги, а також створити нові робочі місця, що  актуально для нашої громади. Працювати на автомобілях, зокрема, на сміттєвозах стало набагато комфортніше. Вони зручні, функціональні, чисті – їх щодня обов’язково миють. Крім того, нові машини витрачають у двічі менше палива, ніж старі.

На підприємстві є столярний та токарний цех, обладнання яких поступово оновлюється. Минулого року КП ЖЕО придбало необхідні матеріали і почало відновлювати малі архітектурні форми у дворах громади. Ремонту власного обладнання та техніки працівники також приділяють достатньо уваги. Реставрують все, що можна ще використовувати, – від сміттєвих контейнерів до вантажівок.

Планів у керівництва підприємства багато. Найближчим часом, наприклад, розпочнеться виготовлення паливних брикетів з тріски та гілля, яке потім буде реалізовуватися населенню та комунальним підприємствам. Частина обладнання для цього вже є. Є плани і щодо покращення житлового фонду.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты