Общество | Николаев, 21 Июня, 2019

В’ячеслав Бонь зустрівся з представництвом Херсонської групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

Свежие новости: В’ячеслав Бонь зустрівся з представництвом Херсонської групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

У четвер, 20 червня, виконувач обов’язків голови Миколаївської облдержадміністрації В’ячеслав Бонь зустрівся з представництвом Херсонської групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні – головою Рафалом Ярмузеком та спостергіачем Владом Острянським.

Предметом зустрічі стало обговорення безпекової ситуації в регіоні та країні, а також вектори подальшої співпраці.

«Це далеко не перша моя зустріч саме з представниками Херсонської групи. Під час наших попередніх зустрічей я завжди говорив, що наш регіон як і країна в цілому, зацікавлені, щоб у нас працювали міжнародні спостерігачі. По-перше, це все ж таки досить стримуючий фактор для наших недругів, по-друге: ми зацікавлені, щоб ви мали можливість доносити до європейської спільноти реальну та об’єктивну інформацію про події, що відбуваються. Під час наших попередніх зустрічей ми обговорювали як безпекові питання, так і питання просування основних реформ в Україні, так і поточну політичну ситуацію. Ці бесіди завжди були максимально об’єктивні», - відзначив В’ячеслав Бонь, наголошуючи на подальшій спільній роботі у рамках повноважень та компетенції ОДА.

Представники Херсонської групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні подякували за виважений підхід  до співпраці з боку керівництва облдержадміністрації.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости