Криминал | Вознесенск, 21 Сентября, 2023

В Вознесенському районі двох чоловіків віддали під суд за зґвалтування неповнолітнього

Свежие новости: В Вознесенському районі двох чоловіків віддали під суд за зґвалтування неповнолітнього

До суду скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох мешканців Вознесенського району, які били та ґвалтували підлітка, фільмувавши злочин на телефон.

Про це повідомили у Миколаївській обласній прокуратурі.

Слідством встановлено, що між двома чоловіками, віком 24-х та 28-ми років, та 17-річним хлопцем під час спільного вживання алкогольних напоїв виник конфлікт на ґрунті раніше виниклих неприязних відносин.

Зловмисники побили хлопця та обмежили його пересування.

У подальшому один із обвинувачених підбурив іншого на зґвалтування неповнолітнього. Після вчинення дій сексуального характеру над неповнолітнім, зловмисники продовжили його катувати.

Всі вищезазначені події один із зловмисників фіксував на мобільний телефон та в подальшому розповсюджував відео своїм знайомим, у тому числі неповнолітній особі.

Дії обвинувачаних кваліфікували як незаконне позбавлення волі, вчинене за попередньою змовою групою осіб, підбурення до вчинення дій сексуального характеру, зґвалтування, катування та виготовлення й розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру (ч. 2 ст. 127, ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 152, ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 301 КК України).

Обвинувачені перебувають під вартою.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости