Политика | 18 Января, 2024

В Україні відкриють другий у світі GovTech-центр

Свежие новости: В Україні відкриють другий у світі GovTech-центр

Віцепрем'єр з інновацій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, президент Всесвітнього економічного форуму Бьорге Бренде та керівний директор Джеремі Юргенс підписали угоду про відкриття урядового технологічного центру в Києві.

Про це віцепрем’єр повідомив у своєму Telegram.

"GovTech-центр займатиметься цифровою трансформацією уряду, розвитком електронного врядування та цифрових навичок. Завдяки центру українські стартапери та інноватори зможуть обмінюватися досвідом з іноземними партнерами й прискорювати цифрові реформи в Україні", - зазначив Федоров.

Перший такий центр найближчим часом запрацює в Берліні. Україна стане другою країною у світі, де буде відкрито таку платформу.

"Це доводить, що міжнародні партнери високо оцінюють розвиток інновацій і технологій в Україні. Поступово ми стаємо глобальними лідерами цифрової трансформації урядів і держав", - додав міністр.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты