Политика | 18 Января, 2024

Міноборони розірвуть контракт з компанією Гринкевича на поставку харчів для військових на Миколаївщину

Свежие новости: Міноборони розірвуть контракт з компанією Гринкевича на поставку харчів для військових на Миколаївщину

В Міністерстві оборони заявили про розірвання останнього договору з компанією бізнесмена Ігоря Гринкевича «Трейд лайнс рітейл» яка мала постачати харчі ЗСУ у Миколаївську та Херсонську області.

Про це повідомила пресслужба відомства у середу, 17 січня.

В МО повідомили, що наприкінці 2023 року «Трейд лайнс рітейл» на конкурсних торгах у системі Prozorro визнали переможцем на постачання харчів за одним із 30 контрактів для армії. Наразі компанії надіслали документи для розірвання цього договору через «неможливість забезпечити поставки продуктів».

Аби уникнути складнощів із харчовим забезпеченням, 16 січня у відомстві оголосили в Prozorro інший конкурс на укладення контракту щодо постачання харчування для ЗСУ за процедурою прямих договорів.

В Державному бюро розcлідувань встановили, що компанії підприємця постачали низькоякісні товари. Це завдало державі шкоди на понад 934 мільйони гривень. В межах досудового розслідування ДБР арештувало їх рахунки та активи.

У відомстві також заявили, що подали до ДБР заяву про визнання потерпілою стороною у справі проти компаній підприємця.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты