Политика | Снигиревка, 1 Июня, 2017

В Снігурівці в приміщенні кіностудії “Інгулець” планується проведення ремонту за депутатські кошти Володимира Лусти

Свежие новости: В Снігурівці в приміщенні кіностудії “Інгулець” планується проведення ремонту за депутатські кошти Володимира Лусти

У вівторок, 30 травня голова райдержадміністрації Інна Бойко провела нараду з працівниками культури, в якій взяли участь начальник відділу культури, молоді та спорту Анна Пєганова, директор районного будинку культури Олена Луцкіна, директор дитячої музичної школи Олена Логвінова, керівник кіностудії “Інгулець” Володимир Літвінов, начальник фінансового управління Наталія Друзь та директор централізованної бухгалтерії культурно-освітнії закладів Надія Мироненко.

Зокрема, на нараді було підняте питання щодо перетворення Снігурівської дитячої музичної школи на Снігурівську школу естетичного виховання. Наступний етап — забезпечення фінансування з місцевого бюджету художнього відділення музичної школи, яке на даний час знаходиться на самоутриманні. Вишукані шляхи вирішення даного питання. Інна Бойко доручила виконавцям доповісти про проведену роботу через місяць.

Крім того, планується виділення фінансування в розмірі близько 200 тисяч гривень за рахунок коштів депутата обласної ради Володимира Лусти на ремонт приміщень будинку культури де розташована кіностудія “Інгулець”, а також на придбання обладнання для творчого розвитку дітей в цій галузі мистецтва. Надані доручення директору будинку культури терміново надати свої пропозиції з даного питання.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости