Общество | Вознесенск, 16 Декабря, 2019

В селі Новогригорівка відбулись громадські слухання з питань розроблення містобудівної документації

Свежие новости: В селі Новогригорівка відбулись громадські слухання з питань розроблення містобудівної документації

13 грудня 2019 року з 13 годині 00 хвилин в приміщенні Будинку культури, за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, село Новогригорівка, вул. Самосенків, 79 «б» було проведено громадські слухання щодо розробленої містобудівної документації на місцевому рівні на підставі рішення Вознесенської міської ради Вознесенського району Миколаївської області від 19 квітня 2019 року №4 «Про розроблення містобудівної документації сіл Новогригорівка та Ракове».

Замовник містобудівної документації сіл Новогригрівка та Ракове – Виконавчий комітет Вознесенської міської ради, виконавець – Товариство з обмеженою відповідальністю Проектне Бюро «Базис».

Виконавцями Товариством з обмеженою відповідальністю Проектне Бюро «Базис» було презентовано Генеральні плани поєднані з планом зонування території населених пунктів сіл Новогригорівка та Ракове Вознесенського району Миколаївської області, який розробляється з метою:

обґрунтування довгострокової стратегії планування і забудови територій сіл Ракове та Новогригорівка;

визначення принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення територій;

підготовка пропозиції щодо удосконалення системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини.

Під час Громадських слухань були розглянуті всі питання, зауваження та пропозиції щодо проектів містобудівної документації «Генеральний план села Новогригорівка Вознесенського району Миколаївської області у складі з планом зонування території села Новогригорівка» та «Генеральний план села Ракове Вознесенського району Миколаївської області у складі з планом зонування території села Ракове».

Нагадуємо, що прийняття пропозицій (зауважень) закінчується 03 січня 2020 року.

Пропозиції громадськості подаються в письмовій формі (згідно п. 7 Постанови КМУ від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні») до Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, на адресу: Миколаївська область, м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, тел. (05134) 4-25-70.

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости