Общество | 17 Августа, 2018

В Радсадівській ОТГ оновлюють дошкільні навчальні заклади

Свежие новости: В Радсадівській ОТГ оновлюють дошкільні навчальні заклади

Ще одним прикладом плідного використання одержаних завдяки реформі ресурсів стала Радсадівська об’єднана територіальна громада.

Так, на території ОТГ було проведено ремонті роботи та закуплено необхідну техніку для трьох дитячих садків. Радасадівська сільська рада виділила на зазначені потреб по 100 тис грн.

- В Радсадівському дитячому садку – замінено 14 вікон на металопластикові та 2 дверей – вхідні та балконні. Придбано мотокосу.

-   В Зарічному виконано ремонт дитячого садка для відкриття другої групи.

-   Для Новобогданівського дитячого садка придбано нові меблі для харчоблоку та газонокосилку.

«Завдяки можливостям, що дає реформа децентралізації громади отримали потужний інструмент для ефективної реалізації своїх планів. Ми вже маємо свої здобутки. Децентралізація влади у сукупності із злагодженою роботою керівництва громади при постійній підтримці  Миколаївської облдержадміністрації та Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування дали змогу  збільшити фінансові надходження до бюджету ОТГ та реалізовувати нові проекти», - коментують в Радсадівській ОТГ.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты