Общество | Вознесенск, 8 Февраля, 2018

Перевізники обговорили з міською владою питання відшкодовування коштів за осіб, які не мають «Картки вознесенця»

Свежие новости: Перевізники обговорили з міською владою питання відшкодовування коштів за осіб, які не мають «Картки вознесенця»

Перевізники ставили питання щодо перевезення стовідсоткових пільговиків, які не мають вознесенської реєстрації, отже не можуть отримати «Картку вознесенця».

Про це повідомив Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

На деяких міських маршрутах пересувається значна кількість таких осіб, тому перевізники хочуть узгодити, в якому порядку відбуватиметься відшкодування проїзду, саме за цю категорію населення. На нараді було озвучено пропозицію щодо вирішення цього питання: вираховувати середньомісячний відсоток іногородніх осіб, котрі пересуваються у міському транспорті, для того, аби розуміти розмір відшкодувань за цих пільговиків.

Виконавчий комітет Вознесенської міської ради нагадує: у разі втрати «Картки вознесенця» слід звернутись до сертифікованого видавця карт - комп’ютерного магазину «Синергія» (м. Вознесенськ, вул. Одеська, 27/5, 2-й поверх) для блокування втраченої «картки» та видачі нової.

До 1 березня усі маршрути міста мають перейти на систему здійснення перевезень за допомогою «Картки вознесенця», а перевізники - встановити на усі маршрутні таксі відповідне обладнання.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты