Происшествия | Первомайск, 4 Сентября, 2019

В Первомайському районі двоє жінок отримали опіки, через необережне поводження з вогнем

Свежие новости: В Первомайському районі двоє жінок отримали опіки, через необережне поводження з вогнем

На Миколаївщині 3 вересня двоє літніх жінок отримали опіки, через необережне поводження з вогнем.

Перший випадок стався по вул. Корабельна с. Зоряне Первомайського району. Літня жінка 1952 р.н. під час робіт на прибудинковій території, внаслідок розведення гарячого бітуму бензином, отримала опіки. Її доставлено до реанімаційного відділення Первомайської центральної районної лікарні з діагнозом термічні опіки тіла 60%. Наразі вона знаходиться під постійним наглядом лікарів, її стан трактується як стабільно тяжкий.

Про пожежу по вул. Велика Морська міста Миколаєва сповістили о 20:19. До місця направлено вогнеборців 2 та 3 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та чергову зміну оперативно-координаційного центру. Через необережне поводження з вогнем жінки 1944 р.н. виникла пожежа в одній з кімнат. При спробі самостійно загасити пожежу громадянка втратила свідомість. Рятувальники вивели її на свіже повітря в напівсвідомому стані та передали в руки лікарів карети швидкої медичної допомоги. І вже о 20:32 пожежу локалізували та о 20:41 ліквідували на площі 6 м кв. Наразі потерпіла знаходиться у токсикологічному відділені Миколаївської лікарні швидкої медичної допомоги з діагнозом отруєння продуктами горіння, її стан оцінюють як середньо тяжкий.

Всього від ДСНС до гасіння залучались 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Шановні громадяни! Головне управління ДСНС України у Миколаївській області вкотре звертається до Вас із проханням турбуватись про своє життя та берегти його, бути уважними під час проведення господарських робіт та обережно користування всіма можливими займистими речовинами або горючими матеріалами. Пам'ятайте, якщо у квартирі або будинку виникла пожежа, найголовніше – не панікувати! Про подію необхідно негайно повідомити рятувальників за номером 101.
DSC_0403.JPG

DSC_0409.JPGDSC_0410.JPG

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости