Происшествия | Вознесенск, 4 Сентября, 2019

Триває пожежа в неексплуатованому приміщенні колишнього м’ясокомбінату

Свежие новости: Триває пожежа в неексплуатованому приміщенні колишнього м’ясокомбінату

4 вересня міський голова Віталій Луков та керівники всіх силових структур міста Вознесенська вчергове виїхали на місце пожежі в неексплуатованому приміщенні колишнього м’ясокомбінату, повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

 Як повідомлялося раніше, в перший день виникнення пожежі вогнеборці 12 державної пожежно-рятувальної частини намагалися локалізувати вогонь власними силами. Почалося руйнування перекриттів, життя двох осіб пожежної бригади було під загрозою. Після цього прийнято рішення залучити спецтехніку з Миколаєва (автопідіймач гідравлічний пожежний), з якою можна проводити тушіння багатоповерхових будівель. Цей спосіб не показав свою ефективність, адже доступ всередину будівлі обмежено. Події на вищезгаданому об’єкті не несуть загрози для життя мешканців громади, а подібна спецтехніка могла знадобитися жителям Миколаєва в будь-яку секунду. Тому вишку, в терміновому порядку, направили назад.

 Варто зазначити, що горить 40-сантиметровий утеплювач, який важко загасити. Також зупинити тління неможливо у зв’язку з порушення несучих властивостей будівлі. Внаслідок термічного впливу несуча стіна будівлі дала тріщину, є загроза обвалу всього каркасу будівлі. Враховуючи вищезазначене, можна зробити висновок, що проводити гасіння пожежі є небезпечним для життя та здоров’я рятувальників. Наразі проводяться роботи з ліквідації наслідків пожежі.

В ході обговорення прийнято рішення відсікти місце ураження задля обмеження площі горіння. Сьогодні на об’єкт має прибути представник власника цієї будівлі. У разі письмового дозволу та оплати всіх необхідних робіт розпочнеться руйнування ураженої частини об’єкту.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты