Политика | 29 Августа, 2022

В окупованому Маріуполі виманили та підірвали патруль загарбників, – радник мера

Свежие новости: В окупованому Маріуполі виманили та підірвали патруль загарбників, – радник мера

У ніч на 29 серпня в окупованому Маріуполі завдяки силам опору патруль окупантів підірвався на російській міні, один загарбник помер, другий втратив ногу.

Про це повідомив радник мера Маріуполя  Петро Андрющенко.

"Вночі близько другої ночі в районі вул. Коцюбинського 5 висаджено в повітря патруль окупантів. Патруль "приманив" опір повідомленнями, що за адресою ховаються "азовці". Підсумок – один окупант мінус нога і до Донецької лікарні. Один окупант співає з Кобзоном.

Найпікантніша деталь – окупанти підірвалися на власних мінах, яких безліч у тій зоні та сапери її ігнорують. Доігнорувалися, а ми скористалися", - йдеться у повідомленні.

Андрющенко також повідомляє, що в окупованому місті з'являється прапор України: 28 серпня український символ з'явився у центрі Маріуполя, а вранці 29 серпня – на господарській будівлі між школами №63 та №64. Окупанти знімають українські прапори та шукають "партизан".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости