Общество | Николаев, 14 Декабря, 2017

В ОДА обговорили питання забезпечення населення питною водою

Свежие новости: В ОДА обговорили питання забезпечення населення питною водою

У вівторок, 12 грудня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Валентина Гайдаржи відбулась нарада щодо розгляду проблемних питань забезпечення населення питною водою.

В ході наради розглянули питання підсилення заходів з контролю якості питної води, укладання договорів зі спеціалізованими, акредитованими лабораторіями шодо системного аналізу показників якості питної води.

Валентин Гайдаржи звернув увагу органів місцевого самоврядування на вимоги закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення» щодо безпосередніх повноважень в питаннях контролю якості питної води.

З боку представників головного управління держпродспоживслужби наголошено на подальших планових перевірках виробників та надавачів послуг в плані додержання контролю якості питної води.

Окремо розглянуто ситуацію, пов’язану з погіршенням якості питної води в селі Калинівка Березанського району, і заходи, які вживались по дезінфекцій та промивці як трубопроводу, так і водонапірної башти, що дозволило стабілізувати ситуацію.

 

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости