Спорт | Вознесенск, 29 Июня, 2017

В Новогригорівці відбувся футбольний турнір до Дня молоді

Свежие новости: В Новогригорівці відбувся футбольний турнір до Дня молоді

В суботу, 24 червня в с. Новогригорівка відбувся Кубок по футболу присвячений Дню Молоді. У футбольному турнірі прийняли участь 4 команди: с. Дорошівка, с. Яструбиново, с. Прибужани і звичайно володарі свого поля команда с. Новогригорівка. На спортивному святі були присутні організатори: голова районної ради Іван Бурдін та головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Бурхачов Владислав. Традиційно турнір розпочався з шикування та привітання організаторів. В нелегкому протистоянні футбольних колективів ІV місце зайняла команда с. Прибужани, ІІІ місце виборола команда с. Новогригорівка, ІІ почесне місце в Яструбинівців та перше в команди с. Дорошівка. Переможці були нагороджені Кубком та грамотами. Також кращим гравцям змагань були вручені м’ячі:

кращий воротар- Бацаєв Ігор (с.Новогригорівка)

кращий бомбардир – Грущенко Олександр (с. Яструбиново)

кращий  захисник –Вагін Василь (с. Дорошівка)

кращий напівзахисник —  Чередніченко Олександр (с. Прибужани)

Організатори змагань висловлюють подяку Кульчицькому Миколі Васильовичу – учителю фізичної культури Дорошівської ЗОШ за пропаганду здорового способу життя та за постійну участь в спортивно-масових заходах, які проходять у Вознесенському районі на протязі року.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости