Криминал | Новый Буг, 21 Января, 2021

В Новобузькому районі "дерев'яні браконьєри" знищили дерев на півмільйона гривень

Свежие новости: В Новобузькому районі В Новобузькому районі "дерев'яні браконьєри" знищили дерев на півмільйона гривень

Загальній розмір шкоди, завданий незаконною порубкою лісових насаджень у Новобузькому районі Миколаївської області становить  553 597,37 грн. Про це повідомляє пресслужба Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу. 

У рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 246 КК України, на підставі постанови Слідчого Управління ГУНП у Миколаївській області, для проведення процесуальних дій було залучено спеціаліста ДЕІ Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області).

Розмір шкоди, завданий незаконною порубкою лісових насаджень у Новобузькому районі Миколаївської області, становить 114 719,18 грн.

Також на підставі листів СУ ГУНП в Миколаївській області, за розглядом матеріалів кримінального провадження, здійснено розрахунки розміру шкоди, завданої незаконною порубкою лісових насаджень у Новобузькому районі Миколаївської області у розмірах 314 093,92 грн. та 124 784,27 грн, — повідомляє відомство.
Нагадаємо, що південні ліси та лісосмуги продовжують методично вирубувати. Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища регулярно фіксуються факти вирубок зелених насаджень.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости