Общество | Николаев, 21 Августа, 2017

В Миколаївській ОДА офіційно відкрили Всеукраїнський пленер з питань студентського самоврядування

Свежие новости: В Миколаївській ОДА офіційно відкрили Всеукраїнський пленер з питань студентського самоврядування

У понеділок, 21 серпня, в облдержадміністрації за участі заступника голови ОДА Віталія Кіндратіва відбулося офіційне відкриття ХІІ Всеукраїнського пленеру з питань активного громадянства, студентського самоврядування, фізичного виховання та здоров’я студентської молоді, який проводиться за підтримки Миколаївської ОДА. Організатор - Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний студентський союз». Про це повідомили в Миколаївській ОДА.

Протягом 21-27 серпня молодь з 13-ти областей України, представники органів студентського самоврядування із 25-ти вищих навчальних закладів країни у селищі Коблеве Березанського р-ну пройдуть тренінги та семінари, спрямовані на розвиток налагодження співпраці студентського самоврядування.

«Активна позиція людей, які об’єднані спільною метою щось змінити, об’єднує і допомагає рухатися. Заходи, які проводяться спільно з іншими регіонами, дають змогу учасникам отримати зовсім інше відчуття світу. Ви отримаєте дуже багато друзів, дуже багато знань у різних сферах. Зичу вам гарно і корисно провести час», - звернувся до учасників пленеру Віталій Кіндратів.

Зазначимо, що основною метою пленеру є освітньо-виховне та консолідуюче значення для молоді, а також соціальна та фізкультурно-оздоровча спрямованість.

Програмою передбачено обговорення актуальних проблем студентського самоврядування, проведення тренінгів та семінарів, спрямованих на розвиток лідерських якостей, практичних умінь та навичок, обмін досвідом та налагодження співпраці між органами студентського самоврядування ВНЗ України. На 48 учасників зі всієї України очікує більше 30 тематичних семінарів і тренінгів.

«Наша мета – поєднання відпочинку та оздоровлення студентських лідерів із навчанням, обмін досвідом та можливість вирішення проблем окремих громад», - розповіла Юлія Ждамірова, Віце-президент з проектної діяльності ВГМО «Національний студентський союз».

 

Источник: svidok.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты