Общество | Николаев, 28 Февраля, 2023

В Миколаєві виявили небезпечну партію курячого м’яса

Свежие новости: В Миколаєві виявили небезпечну партію курячого м’яса

У курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі до України виявили сальмонелу.

Про це повідомляють в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

Туди надійшов лист Держпродспоживслужби від 20.02.2023 щодо повідомлення системи RASFF про виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis у партії курятини.

— Відповідно повідомлення RASFF виявлено Salmonella enterica ser. Enteritidis у курячому м’ясі (ММО), що експортувалось з Польщі (виробник: Drobiowo.Pl Mariola Krysiak, Poland; постачальник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЗІЯ ТРЕЙД», м. Черкаси), – йдеться в повідомленні.

У Держпродспоживслужбі наголошують, що згідно зі статтею 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости