Происшествия | 28 Августа, 2023

В Києві застрелився полковник СБУ

Свежие новости: В Києві застрелився полковник СБУ

Полковника СБУ Дмитра Бакаєва 25 серпня знайшли мертвим у своєму кабінеті.

Факт смерті співробітника СБУ підтвердили у Службі безпеки. Наразі обставини смерті загиблого службовця досліджуються у межах кримінального провадження, яке розслідують слідчі Національної поліції України.

«СБУ висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого співробітника. Спецслужба надає максимальне сприяння Нацполіції для повного, об’єктивного та неупередженого розслідування», - зазначили в СБУ.

За попередніми даними співробітника СБУ знайшли у його робочому кабінеті з вогнепальним пораненням голови. Поруч нібито знайшли передсмертну записку службовця у вигляді рапорту із заявою про упереджене ставлення та постійне приниження честі та гідності на службі.

Бакаєв був заступником начальника управління спецзв’язку. Зараз в ЗМІ активно поширюють інформацію про нібито складну атмосферу в управлінні спецзв’язку, співробітники якого працювали під тиском керівництва. Також поширюється та спростовується інформація про нібито кредит, який був у Бакаєва.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости