Политика | 14 Августа, 2023

В ГУР попередили, що росія може вдатись до ракетного обстрілу в День Незалежності України

Свежие новости: В ГУР попередили, що росія може вдатись до ракетного обстрілу в День Незалежності України

На День Незалежності України росія може вдатись до чергового акту ракетного тероризму.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібицький.

- Це може трапитись на день раніше або на день пізніше. Або тривати кілька днів і кілька хвиль. Власне, я не думаю, що це може здивувати когось з українців. У цій ситуації рекомендації залишаються ті самі, які діють весь час повномасштабної війни: чуєш тривогу – йди в укриття, - сказав він.

Представник ГУР розповів, що зараз в росії знову намагаються накопичити запаси далекобійного озброєння, аби продовжувати ракетний терор. В осінньо-зимовий період рф знову має намір атакувати нашу критичну інфраструктуру, зокрема енергосистему.

- Для цього росіяни в тому числі й накопичують озброєння та проводять розвідку для визначення пріоритетних об’єктів на території нашої держави. Тому нам теж треба готуватись та посилювати захист наших міст і громад. Власне, ми це і робимо… Це що стосується інформації про намір росії відправити нас в блекаут, використовуючи ракетне озброєння та дрони типу “шахедів”, - сказав представник ГУР.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости