Политика | Вознесенск, 21 Января, 2023

В двох школах Вознесенська у співпраці з поліцією створені «класи безпеки»

Свежие новости: В двох школах Вознесенська у співпраці з поліцією створені «класи безпеки»

У місті Вознесенськ Миколаївської області з листопада 2022 року реалізовується проєкт «Вихователь безпеки», в рамках якого районний відділ поліції та міська рада уклали меморандум про співпрацю.

Поліція та міськрада працюють над створенням безпечного освітнього середовища для дітей, удосконалення партнерства та комунікації поліції, закладів освіти, громади та батьківського врядування, повідомляє преслужба міської влади Вознесенська.

Зазначається, що пілотному проєкті беруть участь два освітніх заклади Вознесенська: ЗОШ № 10 та гімназія ім. Т.Г. Шевченка, а в гімназії облаштовано «клас безпеки».

— В «класі безпеки» проходять інформаційні заходи для дітей з питань безпеки, спільно з інспектором Вознесенського районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області проведено інформаційний захід про основні протипожежні норми, засоби пожежогасіння, зокрема вогнегасники, а також про алгоритм дій в разі виявлення вибухонебезпечного предмета, — йдеться у повідомленні.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты