Общество | Доманевка, 19 Июля, 2019

В Доманівській ОТГ готуються до покращення вуличного освітлення

Свежие новости: В Доманівській ОТГ готуються до покращення вуличного освітлення В Доманівській ОТГ готуються до покращення вуличного освітлення

На виконання Плану покращення послуги вуличного освітлення в Доманівській ОТГ на 2018-2020 роки, розробленого за підтримки Агентства міжнародного розвитку США за участю «Global Communities», виконавцем програми в Україні «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), Доманівська селищна рада на підготовчому етапі щодо початку реалізації спільного проекту з удосконалення послуги вуличне освітлення на території громади. Про це повiдомляє прес-центр Доманівської ОТГ.

Даним проектом планується проведення капітального ремонту на окремих вулицях смт Доманівка та встановлення вуличного освітлення на території семи сіл громади, що становить стовідсоткове покриття території.

На сьогодні програмою DOBRE виконано умови договору про внесок у натуральній формі (70% від загальної вартості проекту), а саме придбано та поставлено Доманівській селищній раді товарів на загальну суму близько 1200,00 тис.гривень.

Монтажні роботи з облаштуванням вузлів обліку електроенергії планується розпочати селищною радою в серпні місяці. Кошторисом установи передбачено кошти на виконання даних робіт в 2019 році в сумі 530,00 тис. гривень.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости