Общество | Вознесенск, 10 Марта, 2017

Сирієць якого на Вознесенщіні обвинувачували у вбивстві і спаленні своєї дружини, виявився невинним

Свежие новости: Сирієць якого на Вознесенщіні обвинувачували у вбивстві і спаленні своєї дружини, виявився невинним

Сирієць якого на Вознесенщіні, обвинувачували у вбивстві і спаленні своєї дружини, виявився невинним. Його виправдав суд першої інстанції.

Наказанный преступник — это пример для всех негодяев; невинно осужденный — это вопрос совести всех честных людей .(Лабрюйер Ж.) 

Сьогодні на судовому засіданні у резонансній справі про вбивство і спалення тіла своєї дружини на грунті ревнощів громадянином Сирії влітку 2016 року, за відсутністю явних доказів з боку звинувачення, колегією суддів підсудному було винесено виправдувальний вирок. 

На судових засіданнях представники ГО «Громадський Контроль Вознесенщини» відзначили високий професіоналізм адвоката Лукіянчіна П.П.

Спостерігаючи за процесом ми так само з глибоким задоволенням побачили з боку суддів приклад європейських підходів та принципів верховенства Права.

Даний процес показує і обнадіює громадськість міста Вознесенськ, що в судовій гілці влади в нашому місті є і законність, і совість, і честь.

 

Источник: voznesenskonline.com.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты