Спорт | 12 Апреля, 2023

В чемпіонаті України футболіст напав на жінку-арбітра, за це його вигнали з клубу

Свежие новости: В чемпіонаті України футболіст напав на жінку-арбітра, за це його вигнали з клубу

В першій лізі чемпіонату України футболіст житомирського Полісся Вадим Червак штовхнув у спину жінку-арбітра Софію Причину.

На останніх хвилинах поєдинку Полісся – Металург (Запоріжжя) за рахунку 1:2 футболіст Полісся впав у штрафному майданчику гостей. Рефері Софія Причина пенальті не призначила, що обурило футболістів житомирської команди, які оточили арбітриню, вимагаючи змінити вердикт. Футболіст Червак розігнався та врізався у спину рефері – Софія не бачила його і не могла ні уникнути удару, ні зреагувати іншим чином. За це футболіст отримав пряму червону картку.

Гравці Полісся мали претензії до львів'янки ще раніше, коли вона призначила 11-метровий у їхні ворота. Тоді господарі теж активно висловлювали невдоволення рішенням рефері, однак в тому випадку обмежилося лише неприємними словами.

- Я хочу принести свої щирі вибачення за свій вчинок, за свої дії… Мова саме про сутичку, яка відбулась з арбітринею наприкінці матчу… В першу чергу хочу висловити свої щирі вибачення до арбітрині Софії Причини, якій я завдав незручності у цій ситуації, - сказав Червак після гри.

Журналісти з проекту “ТаТоТаке” стверджують, що президент Полісся Геннадій Буткевич ухвалив рішення припинити співпрацю з Черваком після його витівки. Геннадій Буткевич мав розмову з головним тренером команди Юрієм Калітвінцевим, після якої й ухвалив рішення про розірвання контракту. Зазначимо, що Полісся є найбагатшим клубом в дивізіоні та намагається підвищитись у класі. Буткевич є власником мережі супермаркетів АТБ.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости