Спорт | 12 Апреля, 2023

Українці здобули 5 медалей на Міжнародному турнірі з художньої гімнастики

Свежие новости: Українці здобули 5 медалей на Міжнародному турнірі з художньої гімнастики

Нещодавно українські спортсменки вибороли 5 нагород на Міжнародному турнірі з художньої гімнастики у Софії, столиці Болгарії. 

Так, збірна України зуміла виграти 5 нагород – вони вибороли 2 “золота”, 2 “срібла” та 1 “бронзу”. Двічі лунав Гімн України у столиці Болгарії.

Першу нагороду на турнірі Україна завоювала у суботу, 8 квітня. Христина Погранична у багатоборстві посіла третю сходинку за кількістю балів (122, 150) та отримала бронзову медаль. Врожайним на медалі для українок став завершальний день турніру. Також спортсменка виборола одразу три медалі: “золото” у фіналі з обручем (33, 050) і два “срібла” у фіналах із м’ячем (31, 550) та булавами (31, 450). Ще одну золоту медаль здобула Поліна Городнича, яка стала переможницею фіналу зі стрічкою (30, 550).

Зазначимо, наша збірна виступала в командних змаганнях юніорок. Багатоборство дівчата закінчили на сьомій позиції (49, 100) та прийшли до фіналів із п’ятьма м’ячами та п’ятьма скакалками.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости