Общество | Николаев, 6 Мая, 2019

В Центральному районі проведено рейд стосовно питання ліквідації стихійної торгівлі: складено 5 адмінпротоколів

Свежие новости: В Центральному районі проведено рейд стосовно питання ліквідації стихійної торгівлі: складено 5 адмінпротоколів

У п'ятницю, 3 травня, фахівцями відділу з координації торгівлі та підприємництва адміністрації Центрального району організовано та проведено рейд з питання ліквідації стихійної торгівлі за адресою: пр. Центральний ріг вул. 3 Слобідської.

За результатами рейду, керуючись ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, п. 12.2.21 «Самовільне встановлення літніх майданчиків, відгороджень, постійної і тимчасової огорожі, риштування, палаток, спеціальних конструкцій зовнішньої реклами (несвоєчасна їхня перереєстрація), місць торгівлі з лотків, автомобілів, причепів, столиків, візків тощо у невідведених для цього місцях та без наявності відповідного дозволу» Правил благоустрою, санітарного утримання території, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 16.05.2013 № 28/10, складено 5 адміністративних протоколів.

З громадянами, які здійснювали незаконну торгівлю, проведена роз’яснювальна робота, щодо недопущення стихійної торгівлі у не відведених для цього місцях.

Порушників запрошено на засідання адміністративної комісії, для прийняття рішення згідно з чинним  законодавством.

Робота в даному напрямку триває.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты