Общество | Николаев, 6 Мая, 2019

Миколаївців запрошують на святкування Дня Європи!

Свежие новости: Миколаївців запрошують на святкування Дня Європи!

Миколаївська міська рада та міський голова запрошують городян та гостей міста  17 травня на грандіозне святкування Дня Європи!

Про це повідомляє Управління з питань культури та охорони культурної спадщини.

О 17:00 годині на площі біля Обласного палацу культури на городян чекає шоу - музична start-акція "Ода до радості", яка дасть початок святкуванню Дня Європи у Миколаєві. Під супровід рок-гуртів європейська хода, наповнена колоритними персонажами країн Євросоюзу рушить до головної площі міста, де о 18:00 відбудеться урочисте відкриття євро-festу - 2019.

В рамках масштабного костюмованого параду активна та енергійна молодь представить загадковий, до кінця незвіданий і цікавий світ "свят" країн Євросоюзу, познайомить з казковими, символічними героями їхніх календарних святкових днів та подарує надзвичайно видовищне дійство.

Соборна площа цього дня стане осередком розваг та по-справжньому зможе відкрити для кожного бажаючого багатогранність країн-учасниць Євросоюзу. Так, площа перетвориться на вишукане євромістечко, наповнене сучасними, креативними та інтерактивними фотозонами, які слугуватимуть не просто яскравим антуражем для селфі, а й розповідатимуть про специфіку і традиції відзначення важливих для країни чи "вигаданих" свят зарубіжжя. Доповнюватимуть святкове оформлення площі живі скульптури, які будуть представлені в рамках Відкритого фестивалю вуличної європейської культури "St. Nikolas Art street fest" та розмаїття тематичних локацій. 

О 18:30 миколаївці зможуть долучитися до участі у молодіжному музичному шоу "Не співай, як усі", яке проведуть запальні ведучі - команда "Легко і Просто". Святковий настрій створюватимуть кращі вокалісти міста, наприкінці вечора запалюватиме зірковий гість - MAKSIMDISNEY. 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты