Политика | 11 Июля, 2023

В Бердянську ліквідували російського генерал-лейтенанта – ракети вдарили по готелю з окупантами

Свежие новости: В Бердянську ліквідували російського генерал-лейтенанта – ракети вдарили по готелю з окупантами

В Бердянську внаслідок українського удару крилатими ракетами Storm Shadow по командному пункту 58-ї армії рф ліквідували російського генерал-лейтенанта Олега Цокова.

Про це повідомили російські пропагандисти.

Цоков був заступником командувача Південного воєнного округу рф. Нагадаємо, що 58-а армія рф вела бої з Силами оборони України на Миколаївському (Херсонському) напрямках та понесла значні втрати. Цоков раніше потрапив під санкції України та західних країн через участь у вторгненні рф в Україну.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що в Бердянську вночі було влучання по готелю Дюна, розташованому на території Приазовкурорту.

“Місцеві повідомляють, що від готелю майже нічого не залишилось. Зараз на місці працюють швидкі, а також важка техніка, розбирають завали. Територія оточена. Нікого не пропускають. Відомо, що певний час саме там проживало військове керівництво ворога. Також недалеко було розташування ворожої ППО”, - повідомив Андрющенко.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости