Общество | 18 Ноября, 2019

В Австрії закрили школи через сильні снігопади

Свежие новости: В Австрії закрили школи через сильні снігопади

В Австрії закрили декілька шкіл, оскільки в Альпійській частині країни випала велика кількість снігу, що призвело до загрози зсувів та повеней. Про це повідомляє УНН з посиланням на Associated Press.

"Кілька шкіл були закриті по всій Австрії, оскільки в Альпійській частині країни зіткнулися з великою кількістю снігу, загрозою лавин та повеней через затоплення річок", - повідомили у ЗМІ.

Повідомляється, що в результаті зсуву в Бадгастайні, на півдні від Зальцбурга, за ніч були зруйновані два будинки, внаслідок чого під завалами опинились дві жінки. Їх врятували впродовж декількох годин і доставили в лікарню.

"В Гуркталі, регіон Каринтія, близько 70 пожежників були змушені евакуювати жителів 15 будинків через те, що річка Гурк вийшла з берегів. В інших місцях на півдні Австрії через сильний снігопад були відрізані декілька сіл. Школи залишаються закритими, з вертольотів оглядали довколишні гори, щоб виявити можливі лавини", - додали у ЗМІ.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты