Происшествия | 15 Апреля, 2023

В аеропорту столиці Судану, де відбувається спроба держперевороту, знаходяться декілька літаків української авіакомпанії з екіпажами

Свежие новости: В аеропорту столиці Судану, де відбувається спроба держперевороту, знаходяться декілька літаків української авіакомпанії з екіпажами

У Хартумі – столиці Судану – зараз тривають бої через спробу військового перевороту. Зокрема бої точаться і в районі аеропорту. Через це фактично заручниками стали всі рейсові літаки та їхні екіпажі, які перебували в аеропорті, оскільки зараз виліт є небезпечним.

Про це повідомляє 24tv.ua.

Стюардеса української авіакомпанії SkyUp Аліна Посохова повідомила, що там є і наші екіпажі.

Аліна Посохова відзначила, що зараз не може розповісти багато про ситуацію на місці, адже це може наразити на небезпеку всіх, хто зараз перебуває в аеропорті охопленої боями столиці Судану.

Летовище обстріляли невідомі. Наслідки обстрілу невідомі. У районі аеропорту лунають вибухи.

"Поки все, що можу сказати, але хотіла б більше. Але всі слова перекручуються і можуть нашкодити. Головне, щоб люди швидше були в безпеці", – наголосила Посохова.

Також в мережі шириться інформація про те, що декілька літаків компанії SkyUp постраждали внаслідок обстрілів та горять.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты