Политика | 9 Декабря, 2023

В адміністрації Байдена заговорили про переговори України та рф в 2024 році

Свежие новости: В адміністрації Байдена заговорили про переговори України та рф в 2024 році

США і союзники докладають зусиль до того, щоб до кінця наступного року Україна змогла вести переговори з росією на вигідних для неї умовах.

Про це заявив перший заступник помічника президента США з національної безпеки Джонатан Файнер під час виступу на Аспенському безпековому форумі.

- Ми хочемо поставити Україну до кінця наступного року в таке становище, щоб росії довелося приймати рішення про те, чи сідати за стіл переговорів із прийнятними для України умовами (...), чи зіткнутися з більш сильною Україною, - сказав чиновник.

За його словами, Україна буде здатна розпочати новий наступ, оскільки спиратиметься на потужнішу промислову базу США і Європи, які нарощуватимуть потужності свого ВПК, а також самої України.

Файнер зазначив, що Сполучені Штати працюють над розвитком української оборонної промисловості. Він повідомив, що ці питання обговорювалися на конференції в американському міністерстві торгівлі за участю представників промисловості та уряду США, України та Європи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости