Политика | Вознесенск, 18 Марта, 2020

УВАГА! Усі контролери комунальних підприємств Вознесенська працюють з абонентами лише в телефонному режимі

Свежие новости: УВАГА! Усі контролери комунальних підприємств Вознесенська працюють з абонентами лише в телефонному режимі

Усі контролери комунальних підприємств громади працюють з абонентами лише в телефонному режимі. Так, контролери КП "Санітарна очистка міста", Асоціації "Центр", КП "Водопостачання м. Вознесенська" у зв'язку з карантинними заходами в громаді не здійснюють обхід абонентів та працюють лише з допомогою телефонного зв'язку.

Тому будьте уважні! Якщо особа представляється контролером перелічених вище установ, є велика вірогідність, що перед вами шахрай. Рекомендуємо одразу звертатись до правоохоронних органів.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

При цьому наголошуємо, що підприємства, що здійснюють обслуговування електро- та газових мереж не являються комунальними підприємствами громади та не відносяться до згаданого переліку установ.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости