Общество | Вознесенск, 17 Августа, 2017

Уточнюється програма заходів до Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці Незалежності України

Свежие новости: Уточнюється програма заходів до Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці Незалежності України

16 серпня під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрія Путія відбулась чергова наради щодо підготовки до Дня Незалежності України.

На нараді також були присутні: керуючий справами виконавчого комітету ВМР Наталія Сербенюк, начальник Управління освіти Світлана Кисільова, начальники відділів економіки, культури та спорту Олена Лобаєвська та Яна Яроцька, директори КЗ «Міський будинок культури» та КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх» Інна Рожко та Іван Алєксєєв.

Головуючим були надані доручення відповідальним особам, а саме – обрати делегації для покладання квітів борцям за незалежність України, розіслати запрошення на урочистий концерт сім’ям загиблих в АТО, визначитись з нагородженням трудових колективів, обмежити рух транспорту по вулицях Короленка, Центральна та Кібрика на час вечірньої вишиванкової ходи та урочистого концерту, надати профільному заступнику детальні сценарії всіх святкових заходів (до 18 серпня) та інші.

Заключна нарада щодо відзначення Дня Незалежності України відбудеться у вівторок, 22 серпня.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости