Общество | 18 Июня, 2023

Усі пляжі Одеси визнано непридатними для купання

Свежие новости: Усі пляжі Одеси визнано непридатними для купання Усі пляжі Одеси визнано непридатними для купання

В Одесі усі пляжі визнано непридатними для купання. На них зафіксували суттєве погіршення стану води після підриву Каховської ГЕС.

Про це повідомляє Одеська міська рада. 

“Пляжі Одеси визнані непридатними для купання у зв’язку з суттєвим погіршенням стану води у відкритих водоймах (море, лиман) і реальної небезпеки для здоров’я населення міста Одеси”, — йдеться у повідомленні.

Купання людей на пляжах міста Одеси ЗАБОРОНЕНО. Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

В Одеському обласному центрі контролю та профілактики хвороб повідомили, що у водах морського порту причал №2 в Одесі виявили кишкову інфекцію та астровірус. Проби води взяли 10 та 14 червня. Фахівці виявили збудник кишкової інфекції, який є холероподібним вібріоном. Він викликає захворювання на гострі кишкові інфекції, але не призводить до холери.

На пляжі “Ланжерон” зафіксували перевищення завислих речовин у п’ять разів, солоність нижче норми майже у три рази. На 16 станції Великого Фонтану було перевищення завислих речовин у понад два рази, а солоність нижче норми у 2,4 рази.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты