Политика | 2 Октября, 2023

Уоллес натякнув, що Зеленському треба активніше мобілізувати та відправляти на війну молодих людей

Свежие новости: Уоллес натякнув, що Зеленському треба активніше мобілізувати та відправляти на війну молодих людей

Колишній міністр оборони Великобританії Бен Уоллес закликав українську владу «переглянути масштаби української мобілізації», щоб не допустити зниження темпу контрнаступу.

Про це 1 жовтня ексміністр написав у коментарях The Telegraph.

Уоллес вважає, що контрнаступ ЗСУ йде повільно, але успішно, а українські війська «набирають обертів, засвоюють уроки і якнайкраще використовують техніку», яку надали західні союзники.

Ексміністр переконаний, що російська армія «тріщить по швах», тому західні партнери мають шанс завершити розпочату справу і довести до переможного кінця війну, надавши необхідну підтримку українській армії. Проте Збройним силам України, у свою чергу, необхідний мобілізаційний ресурс, оскільки російський лідер Володимир Путін «у прихованому режимі» проводить мобілізацію в РФ.

«Середній вік українських солдатів на фронті становить понад 40 років. Я розумію бажання Зеленського зберегти молодь для майбутнього, але настав час переглянути масштаби української мобілізації», - зазначив Уоллес, тим самим натякаючи на необхідність мобілізувати молодших чоловіків.

На завершення він додав, що зараз увесь світ стежить за тим, чи вистачить у Заходу рішучості відстояти цінності та систему, що ґрунтується на правилах.

«Те, що ми зробимо зараз для України, задасть напрямок усієї нашої безпеки на роки вперед», - підсумував Уоллес.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты