Политика | 30 Июля, 2023

Український спецназ у Британії тренується повернути Крим цього року, - Sunday Express

Свежие новости: Український спецназ у Британії тренується повернути Крим цього року, - Sunday Express Український спецназ у Британії тренується повернути Крим цього року, - Sunday Express

Британський таблоїд Sunday Express з посиланням на джерела повідомив, що нібито британські війська тренують елітну українську бригаду спецназівців, які планують повернути Крим до Різдва.

Sunday Express – це британський таблоїд, який симпатизує чинній урядовій партії консерваторів, має друкований тираж близько 150 тисяч екземплярів

За його інформацією, понад 2 тисячі українських військових прибули у віддалене місце у Дартмурі в Англії для участі у спеціальних навчаннях.

Джерела видання стверджують, що ці військові стануть вістрям операції з повернення Криму, тоді як дві інші сили, які не розкривають у публікації, здійснюватимуть паралельні атаки.

Операція включатиме удари з повітря, суші та з моря, а українські спецназівці будуть використовувати техніку для підриву та паралічу російських військ. В інших місцях бронетанкові підрозділи прориватимуть оборону.

Операції відбуватимуться за підтримки нових запасів ракет далекого радіусу дії, які поставлятимуть із Великобританії, США та Німеччини.

Навчання відбуваються у бойовому таборі в Окегемптоні у графстві Девон. Це місце закрите для всіх інших військових підрозділів та громадськості.

У суботу ввечері високопосадовець британського військового відомства зазначив, що акцент роблять на використанні гнучкої тактики НАТО, щоб допомогти українським військам "сформувати бойовий простір" перед тим, як завдати удару в серце ворога.

"Операція з його відвоювання буде операцією з розгортання численних атак на російські війська... Ми можемо навчити їх нашій тактиці та показати, як користуватися технікою, але успіх залежатиме від здатності українців швидко адаптуватися та долати труднощі", - зазначило джерело.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости