Общество | 27 Ноября, 2023

Українським пенсіонерам збільшать грошову допомогу

Свежие новости: Українським пенсіонерам збільшать грошову допомогу

Ряду українських пенсіонерів, які отримують грошову допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН, збільшать розмір такої підтримки.

Як повідомила пресслужба Мінсоцполітики, з серпня поточного року таку фінансову підтримку отримують пенсіонери, які проживають на територіях активних або можливих бойових дій та мають розмір пенсії або допомоги на проживання для ВПО менше 3 тисяч грн.

Наголошується, що ВПП ООН надавала таким пенсіонерам грошову допомогу (доплату до пенсії) на суму, якої не вистачало до 3 тисяч грн (але не менше 100 грн). Її одержували близько 270 тисяч пенсіонерів. 

«24 листопада уряд прийняв розроблену Мінсоцполітики ухвалу, яка збільшує граничний розмір пенсії для отримання додаткової грошової допомоги з 3000 грн до 3250 грн. Нові умови отримання додаткової соціальної підтримки за рахунок коштів ВПП починають діяти вже в листопаді цього року», - повідомили в міністерстві.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости