Политика | 5 Октября, 2023

Українські війська просунулися біля Бахмута: в ISW розкрили деталі

Свежие новости: Українські війська просунулися біля Бахмута: в ISW розкрили деталі

Українські сили минулої доби продовжували наступальні дії поблизу Бахмута і на заході Запорізької області трохи просунулися вперед, констатують аналітики американського Інституту вивчення війни.

"Українські сили продовжували наземні атаки на залізничну лінію між Кліщіївкою (7 км на південний захід від Бахмута) і Андріївкою (10 км на південний захід від Бахмута), і український Генштаб заявив, що українські сили досягли часткового успіху поблизу цих населених пунктів. Геолокацій 4 жовтня показують, що українські сили незначно просунулися на схід від Новопрокопівки (5 км на південний схід від Роботиного) на заході Запорізької області, а український Генштаб також повідомив, що українські сили досягли часткового успіху на захід від Роботиного. , що українські сили просунулися до лінії російських окопів на лінії Роботино-Копані (5 км на північ – на захід від Роботино)", - йдеться у звіті.

Українські сили просунулися на схід від Новопрокопівки та на південний захід від Бахмута / ISW Image 
 

Російські сили своєю чергою продовжували обмежені контратаки поблизу Бахмута, але з просунулися.

"Український Генштаб повідомив, що російські війська безуспішно намагалися відбити втрачені позиції у Григорівки (6 км на північний захід від Бахмута) і Андріївки. Російські джерела стверджували, що 3 і 4 жовтня російські війська здійснили контратаку під Андріївкою", - зазначають аналітики.

Українські сили просунулися на схід від Новопрокопівки та на південний захід від Бахмута / ISW Image 
 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты